ניסיונות של תוכניות Business

במסמך העזרה הזה

למדו כיצד תוכלו לנסות את תוכניות Business של Notion.


אנחנו מציעים תקופות ניסיון של תוכנית Business לצוותים שמתחילים לעבוד עם Notion. אם רק התחלתם להשתמש ב-Notion, תוכלו להתחיל תקופת ניסיון של תוכנית Business כשתיצרו את סביבת העבודה שלכם.

כשמתחילים תקופת ניסיון מתוכנית Free, בדרך כלל תתבקשו להוסיף אמצעי תשלום. רוב תקופות הניסיון נמשכות 14 או 30 יום, בהתאם להצעה. בסיום תקופת הניסיון, סביבת העבודה שלכם תעבור אוטומטית לתוכנית Business בתשלום, אלא אם תבטלו לפני כן. אם לא קיים אמצעי תשלום רשום בסיום תקופת הניסיון, תתבקשו במקום זאת לאשר את השדרוג. אפשר לבדוק כמה ימים נותרו בתקופת הניסיון שלכם ולבטל אותה בכל עת דרך Settings → Billing.

במהלך תקופת ניסיון של תוכנית Business, תהיה לכם גישה לכל התכונות שבתוכנית Business, הכוללות:

  • Notion AI, כולל AI Meeting Notes, מצב מחקר, מחברי AI של Notion ועוד

  • דפים מאומתים

  • מרחבי צוות פרטיים

  • SAML SSO

  • חיבורי פרימיום

לרשימה מקיפה של התכונות הכלולות בתוכנית Business, עיין בדף התמחור שלנו →

ניסיונות של תוכנית Business זמינים רק לצוותים המשתמשים בדומיין מקצועי ושאינם כבר בתוכנית Business או בתוכנית Enterprise. אם אתה משתמש בדומיין חינוכי או בדומיין אישי, הצוות שלך לא יהיה זכאי ויצטרך להגדיר סביבת עבודה חדשה באמצעות דומיין מקצועי כדי לקבל גישה להצעה.

כמו כן, עליכם להשתמש באפליקציית האינטרנט או שולחן העבודה של Notion כדי להתחיל את תקופת הניסיון.

באפשרותכם לשדרג בכל עת במהלך תקופת הניסיון:

  1. עברו אל הגדרות → חיוב.

  2. לבחור ב-Manage trial.

  3. לבחור באפשרות השדרוג.

אם טרם הוספתם אמצעי תשלום, תתבקשו להזין אחד כזה. התוכנית בתשלום שלכם תתחיל ברגע שתאשרו.

אם תקופת הניסיון שלכם כבר מוגדרת להמשך בתוכנית Business, האפשרות Manage trial תציג את התאריך ואת הסכום המשוער לחיוב במקום אפשרות לשדרוג. אינכם צריכים לעשות דבר כדי להישאר בתוכנית Business.

אפשר לבטל את תקופת הניסיון בכל עת. אם התחלתם את תקופת הניסיון כשכבר הייתם בתוכנית בתשלום, תקופת הניסיון תסתיים מיד ותחזרו לתוכנית ההיא. אם התחלתם את תקופת הניסיון בתוכנית Free, תמשיכו ליהנות מהתכונות של תוכנית Business עד לסיום תקופת הניסיון, ולאחר מכן תעברו לתוכנית Free. בשלב הזה תאבדו גם את הגישה לתכונות שזמינות רק בתוכנית Business.

למידע נוסף על מה שקורה כשאתם משנמכים את התוכנית שלכם →

רק בעלי סביבת עבודה יכולים לגשת להגדרות החיוב. כדי לבטל את תקופת הניסיון:

  1. לעבור אל הגדרות → חיוב.

  2. ליד Business Trial, לבחור ב-Manage trial.

  3. לבחור ב-Cancel trial.

  4. לבדוק לאילו תכונות תאבדו גישה ולאחר מכן לאשר את הביטול.

אם מופיע באנר על שינוי מתוזמן בתוכנית, הביטול שלכם כבר הוגדר. אפשר לבטל את הביטול דרך הבאנר הזה. אם אתם מתקשים לבטל את תקופת הניסיון, אפשר ליצור קשר עם התמיכה לקבלת עזרה.

אם Billing לא מופיע בהגדרות, אפשר לבקש מאחד מבעלי סביבת העבודה לבטל את תקופת הניסיון.

אם לסביבת העבודה שלכם יש אמצעי תשלום רשום, המנוי שלכם לתוכנית Business יתחיל אוטומטית בסיום תקופת הניסיון.

זה חל גם על רוב תקופות הניסיון שהחלו כשהייתם בתוכנית Plus. בסיום תקופת הניסיון, סביבת העבודה שלכם תמשיך אוטומטית בתוכנית Business. אתם מסכימים לכך לפני תחילת תקופת הניסיון, כך שלא יהיו חיובים מפתיעים. אם אינכם רוצים להמשיך, אפשר לבטל לפני סיום תקופת הניסיון.

אם לא רשום אמצעי תשלום במערכת, תתבקשו לאשר את השדרוג שלכם לתוכנית Business בסיום תקופת הניסיון.


מתן משוב

האם המשאב הזה היה שימושי?


Powered by Fruition