Maksullisen sopimuksen kokeilut

Tässä ohjeasiakirjassa

Lue, miten voit kokeilla Notionin maksullisia sopimuksia.


Tarjoamme Business-sopimuksen kokeilujaksoja tiimeille, jotka aloittavat Notionin käytön. Jos olet uusi Notionin käyttäjä, voit aloittaa Business-sopimuksen kokeilujakson luodessasi työtilan.

Kun aloitat kokeilujakson ilmaisesta sopimuksesta, sinua pyydetään yleensä lisäämään maksutapa. Useimmat kokeilujaksot kestävät tarjouksesta riippuen 14 tai 30 päivää. Kun kokeilujaksosi päättyy, työtilasi siirtyy automaattisesti maksulliseen Business-sopimukseen, ellet peruuta kokeilujaksoa ennen sitä. Jos maksutapaa ei ole tallennettu kokeilujakson päättyessä, sinua pyydetään sen sijaan vahvistamaan siirtyminen maksulliseen sopimukseen. Näet kokeilujakson jäljellä olevat päivät ja voit peruuttaa sen milloin tahansa kohdassa Asetukset → Laskutus.

Business-sopimuksen kokeilujakson aikana käytössäsi ovat kaikki Business-sopimuksen ominaisuudet, mukaan lukien:

  • Notion AI, mukaan lukien Tekoälymuistio, tutkimustila, Notion AI -yhdistimet ja paljon muuta

  • Vahvistetut sivut

  • Yksityiset tiimitilat

  • SAML SSO

  • Premium-yhteydet

Kattava luettelo Business-sopimuksen ominaisuuksista löytyy hinnoittelusivultamme →

Business-sopimuksen kokeilut ovat saatavilla vain tiimeille, jotka käyttävät ammattikäyttöön tarkoitettua domainia eivätkä ole jo Business- tai Enterprise-sopimuksella. Jos käytät oppilaitos- tai henkilökohtaista domainia, tiimisi ei ole oikeutettu kokeiluun, ja sinun tulee luoda uusi työtila ammattikäyttöä varten saadaksesi tarjouksen.

Kokeilujakson aloittamiseksi sinun on myös käytettävä Notionin verkko- tai työpöytäsovellusta.

Voit päivittää sopimustasoasi korkeammaksi milloin tahansa kokeilujakson aikana:

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Laskutus.

  2. Valitse Hallitse kokeilujaksoa.

  3. Valitse siirtyminen maksulliseen sopimukseen.

Jos et ole vielä lisännyt maksutapaa, sinua pyydetään syöttämään sellainen. Maksullinen sopimuksesi alkaa heti, kun vahvistat siirtymisen.

Jos kokeilujaksosi on jo asetettu jatkumaan Business-sopimuksella, Hallitse kokeilujaksoa näyttää maksulliseen sopimukseen siirtymisen vaihtoehdon sijaan veloituksen päivämäärän ja arvioidun summan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään jatkaaksesi Business-sopimuksen käyttöä.

Voit peruuttaa kokeilujakson milloin tahansa. Jos kokeilujakso on käynnissä jo maksamasi sopimuksen lisäksi, se päättyy heti ja palaat kyseiseen sopimukseen. Jos aloitit kokeilujakson ilmaisesta sopimuksesta, Business-sopimuksen ominaisuudet pysyvät käytössäsi kokeilujakson päättymiseen asti, minkä jälkeen siirryt ilmaiseen sopimukseen. Menetät myös käyttöoikeuden ominaisuuksiin, jotka sisältyvät vain Business-sopimukseen.

Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, kun päivität sopimustason alemmaksi →

Sinun on oltava työtilan omistaja nähdäksesi laskutusasetukset. Voit peruuttaa kokeilujakson näin:

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Laskutus.

  2. Valitse Business-kokeilujakso -kohdan vierestä Hallitse kokeilujaksoa.

  3. Valitse Peruuta kokeilujakso.

  4. Tarkista ominaisuudet, joihin menetät käyttöoikeuden, ja vahvista sitten kokeilujakson peruutus.

Jos näet ilmoituksen ajoitetusta sopimusmuutoksesta, peruutus on jo ajoitettu. Voit kumota sen ilmoituksesta. Jos kokeilujakson peruuttamisessa on ongelmia, voit ottaa yhteyttä tukeen saadaksesi apua.

Jos et näe Laskutus-kohtaa Asetuksissa, pyydä työtilan omistajaa peruuttamaan kokeilujakso.

Jos työtilaan on tallennettu maksutapa, Business-sopimuksen tilaus alkaa automaattisesti kokeilujakson päättyessä.

Tämä koskee myös useimpia Plus-sopimuksen aikana aloitettuja kokeilujaksoja. Kun kokeilujakso päättyy, työtilasi siirtyy automaattisesti Business-sopimukseen. Hyväksyt tämän ennen kokeilujakson alkamista, joten odottamattomia veloituksia ei tule. Jos et halua jatkaa, peruuta kokeilujakso ennen sen päättymistä.

Jos maksutapaa ei ole tallennettu, sinua pyydetään vahvistamaan päivitys Business-sopimukseen kokeilujakson päättyessä.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Fruition